Kegyelmi viszonyok

2010.03.05. 00:48

Ahogy repültem haza, elkapott egy kósza gondolat, talán a magasság miatt. Még nem ütötte le senki ezt a labdát, mert én magasabban voltam, amikor elkaptam. Volt előttem két whisky, és felhasználtam a jeget, 313-szor. (Igen, a két órás utat végigfotóztam, és két jég sorvadt el a kezemben.) Ahogy folyt a fény-képezés, elkapott az a kegyelmi érzés, hogy most valami olyan történik, ami átalakítja a hétköznapit. Az a röpke kis plusz, ami az egész alkotási folyamat értelme. Amit mindenki érez, profi, és pancser egyaránt. A látható végeredmény dönti el, hogy az mű lesz, vagy csak hétköznapi semmi. Pedig van minden, vállalható cím, a címhe téma, mindent kimerítő, mégsem érzem, hogy összedolgozódna. Van egy jég, van egy csepp, ami szépen cseppen, mindez a levegőben, ahol látszik, hogy a szintén víz felhők  torlódnak odakinn, ebből ered a második része a címnek. De ebből az eredésből mégsem akar még csak egy patak sem sarjadni, úgy látom Akkor azt hittem, de most már látom, hogy a megrészegülés nem az alkotás miatt volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A víz tetten érése, avagy alant jég esik.

A bejegyzés trackback címe:

https://tokeletesmondat.blog.hu/api/trackback/id/tr651810433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enbé 2010.03.06. 21:16:45

szerintem az lehetett a gond, hogy csak két viszki volt előtted. nem tudván persze, hogy úgyamúgy menny-it ittál. csak sejtem: a kettő még petting, több kell, hogy szeksszé váljék a dolog. de ha petting van, akkor valami már van. estébé.

görgő 2010.03.07. 21:49:47

hogy mért jó a gironai reptér? mert lehet sörözni, sőt, literes sört adnak, hot doggal, krumplival 6 eoróért, ami valljuk be, nem rossz:D na, és mivel két nővel voltam, akik nem bírtak a sörrel, nekem is be kellett bizonyítani, hogy én sem bírok vele. sajnos sikerült, de így is rekordot döntöttem a repülőre felmenő részeg görgő versenyben, mivel eddig még soha. na, és ezt fejeltem meg a kis töménnyel, így lett ihlet, bár szamárfüllel jobban mutat: "ihlet"

enbé 2010.03.07. 22:21:47

teljesen jó menü. hatékony. kívánatos. bárha éhes tudnék lenni most. ez a szamárfül ezért jó, mert (magamból kiindulva szokás szerint) kamaszkorában az ember szamárfül nélkül érvényesnek tekinti a közlést, kocsmákban verset ír, részegen ötletei, elhatározásai lesznek, szerelembe es, aztán mindez felülíródik, nem is hogy idézőjelbe téve, hanem inkább radírozással felülírva, na és most kezdek ott lenni, hogy ezt a közlést (egy ideje szamárfüllel, aztán nemrég mintha megint anélkül) elfogadom. spirális basz.
süti beállítások módosítása