Skicc a kutyak varosarol

2010.03.02. 08:43

 Nyilvan, ha utazok, akkor le kell kesni valamit, vagy nem kell jol mukodnie valaminek. Ez most sem volt maskepp, a beszallokartyat rosszul nyomtattam ki, igy ujra kellett, es az utolso pillanatban csekkoltunk be. Volt rohanas, izgalom, minden ami ilyenkor kell. A gepen volt egy magyar sztyuardesz, o meselt a sapnyol eletrol kicsit. persz semmit nem lehetett latni parizsbol, meg Lyonbol, mert nyilvan felhosnek kellett lennie az egnek. a Pireneusok mondjuk gyonyoru volt. A repterrol egy ora volt busszal Barcelona, persze senki nem tudott angolul, ezert lassan magyaraztak spanyolul, hogy melyik busszal kell menni. A vegallomason megtudtuk, hogy 1º perc seta a szallas, amit nekunk ugy sikerult majdnem egy ora alatt teljesiteni, hogy az egyik zebranal meg akartam kerdezni egy not, hogy merre kene lennie annak a hazszamnak, ahova menni akarunk, erre a bekesen legeleszo nemetjuhasza megharapta a hasam, neekm ugrott. A no visszarantotta, igy megusztam egy ket piros csikkal a hasamon, de elegge meglepett. Mindenhol, mindenki mellett kutya. A szallas olyan, amit 1º euroert var az ember:szar. De az elso 1º percben meg lettunk kinalva lengyel vodkaval, spanyol fuvel, meg jo, hogy nem el az ember ilyen ocsmany dolgokkal. Ami bort vettunk, az a legolcsobb, legfinomabb spanyol vorosbor, amit ittam, kevesebb, mint ket euroert.A mellettunk levo agyban ket angol csaj alszik, akik jo angolhoz meltoan egy-egy uveg viszkit tettek az agy melle, es eleg vicces votl arra kelni, hogy a csaj leesett az agyrol, es nem tud visszamaszni. Szeretek ilyen szallon lakni, vicces.

A bejegyzés trackback címe:

https://tokeletesmondat.blog.hu/api/trackback/id/tr661801992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enbé 2010.03.02. 20:55:44

ja, persze. posztoljunk barcelónyálból.

rehedj meg.

de ha gond van, ne aggódj: iszom neked a megbízható prímás fehérbort, drinky-citrommal. szóval: segítek, és kihúzok egy szálat a szakállamból;

kutyaharapást a szőrömmel.

miközben irigykedem és örülök, te lassan sokévi állag.
süti beállítások módosítása