Beköszöntött a Bach korszak

2010.02.07. 00:53

Még ősmetál koromban volt egy barátom, aki egyszer odaadott egy 15 cd-ből álló komolyzenei válogatást. Persze lejátszó híjján átmásolta egy részét kazettára. Aztán elsuhant 10 év, és ami akkor nem, vagy erőltetve, kicsi ideig, az most örömmel. Foggal és örömmel ragaszkodom. Így, 10 telén talán ebből is viszek tovább valamit. Eddig kellett várni, hogy ne csak virágcseppek, és kúrák, és történelmi adat legyen ez a név, hanem zene is. Mintha ide akart volna kilyukadni az egész. Csak körmönfontan megkerült párszor, hogy végül megkerüljön. De most itt van, és úgy tűnik, nem eresztem.

A bejegyzés trackback címe:

https://tokeletesmondat.blog.hu/api/trackback/id/tr101735427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.07. 10:44:56

utálom bachot! azt is mondhatnám, dugd fel a seggedbe, de csak azért mondom, h lehessen egy jó kis bachanália!!! muha-ha
süti beállítások módosítása