Nem a Manchester vezetőedzője. Mert az Alex. Nem Massey, mert az traktor, és nem D880-hx, mert az mp3 lejátszó. A Fergussonok klánjából származő Robert 1750. szeptember 5. és 1774. október 16. között élt skót költő volt, aki skót-angol, és skót nyelven is írt verseket. 1772-ben jelent meg az első verse a Heti Magazinban, innentől költőnek számított. És hogy nekünk mért fontos? Nem a Braid Claith című verse miatt,

Ye wha are fain to hae your name

Wrote in the bonny book of fame,

let merit nae pretension claim

to laurel'd wreath,

But hap ye weel, baith back and wame,

In gude Braid Claith.

mert ezt nem értjük. Akinek a skótok Petőfije írt verset a sírkövére, és a doktor Jekyll és Mr. Hyde szerzője, Stevenson akarta felújítani a sírját, az tudhatott valamit. Hogy nekünk mért fontos? Mert lett róla egy jó kép,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

megismerkedtünk egy praktikus oldallal (http://www.poemhunter.com/), és mert rajta keresztül eljuthatunk egyik kedvenc szerzőnkhöz, Steinbeckhez. Burns szerette Fergussont, Burns írt egy verset Az egérhez címmel, amiből Az Egerek és emberek született.

A bejegyzés trackback címe:

https://tokeletesmondat.blog.hu/api/trackback/id/tr771438034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enbé 2009.10.12. 01:20:34

no, ez milyen kompakt kis poszt lett. börnsz börnsz börnsz. a kép fasza.

görgő 2009.10.12. 01:28:54

köszi. ez is feltámadós jelenet, mert a temetőből gyalogol ki a lelkem, szóval rossz helyen élünk. még én is, de én közelebb vagyok még egy darabig a mennyhez.
süti beállítások módosítása